Op zoek naar mannelijkheid met Niet Schieten! in De Meerse

16 maart 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP- De concentratie testosteron in de man-van-nu is tot een bedenkelijk niveau gedaald. Hij staat met een schort om kant-en-klare vleesvervangers te braden. Hij is klassenmoeder op de school van zijn kind, gebruikt dagcrème en plast zittend. Kortom, mannen zijn zeikwijven geworden. Cabaretgroep Niet Schieten!, bestaande uit Arend, Erik en Maarten gaan op zoek naar nieuwe mannelijkheid. Daarbij vermijden zij het niet om diep in zichzelf te graven. Hierbij is de kans groot dat zij met hun eigen vrouwelijke kant worden geconfronteerd.De reprise van 'Mannen zijn Zeikwijven' is op zaterdag 7 april te zien in de grote zaal van De Meerse, aanvang 20.15 uur.

Vertwijfeld en verloren schiet de moderne man naar de metro-man, de macho, de wacho, de oerman, de emo-man, de no-nonsense man maar kan de onbevredigbare moderne totaalvrouw niet meer aan zich binden. ,,Met zeer herkenbare situaties laten ze op humoristische wijze zien waar het mis gaat met het mannelijke en het vrouwelijke geslacht. Al met al echt een aanrader.''(Metro).

Niet Schieten! bestaat uit Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis.In 1994 wonnen zij de jury- en publieksprijs op Cameretten. Vanaf toen ging het snel en maakten de heren vele programma's, waaronder 'Kwaad Bloed' en 'Zieke Geesten'. Twee seizoenen geleden ging 'Nymfomannen (16+)' bij De Meerse in première. 'Mannen zijn Zeikwijven' staat onder regie van Vincent van den Elshout.

De Meerse grote zaal

Zaterdag 7 april- 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie