Roeien is gezond en leuk
Roeien is gezond en leuk RV Iris

Open dag bij Roeivereniging Iris in Lisse

28 maart 2024 om 21:51 Sport Deel je nieuws

Roeivereniging Iris in Lisse organiseert zaterdag 13 april weer een Open Dag tussen 10.00 en 14.00 uur. Dankzij de centrale ligging en de nabijheid van fantastisch roeiwater trekt de vereniging roeiers uit Lisse plus alle omringende gemeenten uit de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Daarom biedt de vereniging je de gelegenheid om 13 april langs te komen.

Tijdens de Open Dag krijg je een rondleiding door het verenigingsgebouw en maak je kennis met enthousiaste leden die graag over hun ervaringen vertellen. Durf je meteen in een roeiboot te stappen? Draag dan gemakkelijke kleding en liefst gympen of zwemschoenen.

De open dag is ook een goed moment om te informeren naar de introductiecursussen die de vereniging vanaf half april organiseert. Tijdens 8 lessen van 1,5 uur op een doordeweekse ochtend of avond leer je de eerste beginselen van het roeien. Je doet dit samen met anderen in jouw leeftijdscategorie. De kosten voor deze introductiecursus bedragen 65 euro (voor studenten 55 euro).

Enthousiast geworden? Neem eens een kijkje op de website (rv-iris.nl) en kom gezellig langs op 13 april. Het adres van roeivereniging Iris is: Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie