De Finstral Studio aan de Jacobus Spijkerdreef 396 in Hoofddorp.
De Finstral Studio aan de Jacobus Spijkerdreef 396 in Hoofddorp. Sven Scholten

Open Dagen bij Finstral Studio, ervaar op 500 vierkante meter kozijnen, huisdeuren en schuifpuien

10 april 2024 om 14:00 Zakelijk

HOOFDDORP De Zuid-Tiroolse kozijnfabrikant Finstral houdt op vrijdag 12 en zaterdag 13 april open dagen in de gloednieuwe Finstral Studio Hoofddorp. Van 09.00 uur tot en met 16.00 uur is iedereen welkom een kijkje te nemen in de wereld van Finstral. 

Op meer dan 500 vierkante meter expositieruimte is een grote selectie kozijnen, huisdeuren en schuifpuien live ervaren en hun individuele designmogelijkheden te ontdekken. Want de ontwerpdiversiteit van het Finstral assortiment is ongeëvenaard in Europa: Mensen hebben vrije keuze in de samenstelling van hun elementen. Bijna elke uitrusting, elk materiaal en elk design kan met alles gecombineerd worden. 

Voor Finstral omvat advies niet alleen het product, maar ook de professionele montage, die toekomstbestendig wordt uitgevoerd. En dat geldt zowel voor nieuwbouw als voor kozijnvervangingen en renovaties. Van advies tot montage en service, Finstral biedt alle diensten uit één hand. Voor zowel particulieren, bouwbedrijven en architecten.

ACTIES

Tijdens deze open dagen kunnen bezoekers profiteren van diverse acties en dus is het de moeite waard om langs te gaan! Verhinderd? Via www.finstral.com/hoofddorp kan men zelf een afspraak plannen en met de actiecode ‘Hoofddorp 2024’ alsnog profiteren.

DE ONDERNEMING FINSTRAL

Finstral is een van de toonaangevende fabrikanten van kozijnen, huisdeuren en schuifpuien in Europa. Het bedrijf wordt beschouwd als een innovatieleider in de industrie, biedt een van de meest diverse productassortimenten en is actief in 14 landen met 1.600 medewerkers in 15 fabrieken en ongeveer 900 dealerpartners. In Nederland is Finstral al 10 jaar vertegenwoordigd op de locatie in Apeldoorn. 

Openingsinformatie Open dagen:Finstral Studio HoofddorpJacobus Spijkerdreef 3962132 PZ HoofddorpVrijdag 12 april - 09.00 t/m 16.00 uur.

Zaterdag 13 april van 09.00 tot en met 16.00 uur. Meer info op www.finstral.com/hoofddorp-open.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie