Vrijheid deel je met elkaar
Vrijheid deel je met elkaar Nationaal Comité 4 en 5 mei

Vrijheidsmaaltijd in Nieuw-Vennep

16 april 2024 om 13:32 Lokaal Deel je nieuws

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de Vrijheidsmaaltijd in Nieuw-Vennep. Ter gelegenheid van Bevrijdingsdag organiseert Centrum Nieuw-Vennep samen met Maatvast en Veteranen Haarlemmermeer een bijzondere maaltijd waarbij we niet alleen de vrijheid vieren, maar ook stilstaan bij de uitdagingen en overwinningen die ons dichter bij een rechtvaardige en vreedzame samenleving brengen. De maaltijd vindt plaats in het OntmoetingsCentrum aan de Elemastraat 65 in Nieuw-Vennep, op zondag 5 mei van 11:30 tot 14:45 uur.

De Vrijheidsmaaltijd is niet alleen een gelegenheid om te genieten van heerlijk eten en stimulerende gesprekken, maar ook een moment om te herinneren, te leren en vooruit te kijken. 

Het programma omvat onder meer:

De vlaggenparade op het Harmonieplein, een toespraak door wethouder Charlotte van der Meij, gevolgd door de maaltijd.

De feestelijke maaltijd wordt met liefde bereid door vrijwilligers van Maatvast, met de nadruk op lokale ingrediënten die voor een groot deel zijn gesponsord door ondernemers uit Haarlemmermeer.

Vanwege de beperkte capaciteit van de locatie en om ervoor te zorgen dat we voldoende eten en drinken voor alle gasten hebben, vragen we je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven voor de vrijheidsmaaltijd. Dit kun je doen door een email te sturen naar pietvansprang1@gmail.com. Vermeld alsjeblieft of je met 1 of 2 personen aanwezig bent.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie