Afbeelding
Politie.nl

Explosie bij woning Marketentster in Nieuw-Vennep

10 april 2024 om 10:09 Misdaad

HOOFDDORP Bij een woning aan Marketentster is in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 01.30 uur een explosief afgegaan. De explosie zorgde dat de voordeur van de woning flink is beschadigd. 

De politie is hierop een grote zoekactie gestart waarbij ook de politiehelikopter is ingezet. De dader, een man in de leeftijd tussen de 15 en 18 jaar met een zwart baardje, lengte 1.65-1.75 meter, donkere kleding is via Marketentster richting de Turfsteker gerend.

De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen en camerabeelden.

Bewoners die iets gezien of gehoord hebben van de explosie, of camerabeelden hebben bij hun woning/auto waarop iets te zien is van het incident of van de vluchtroute van de verdachte, worden verzocht contact op te nemen met de politie? Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

ONTDAAN

“Zeer geschrokken en ontdaan van de melding van een explosie in een woonhuis in  de Markententster”, laat burgemeester in een reactie op X weten. “Gelukkig geen gewonden, maar het is vreselijk voor de bewoners en hun naaste buren, slachtoffers van deze laffe daad.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie