Kikkers Open 2019
Kikkers Open 2019 Johan Jongeneel

Tennis: Kikkers Open 2019

Sport/sport Deel je nieuws

Van 20 t/m 28 juli zal het Boekuwzending.com Kikkers Open weer plaatsvinden bij Tennisclub de Kikkers aan de Oosterdreef. Overdag is er een druk bezet senioren toernooi en in de avonden zullen de iets jongere en werkenden de rackets oppakken.

De weersverwachtingen zijn fantastisch om te komen spelen, maar zeker ook om te komen kijken. Op het centre court en alle banen daaromheen kunt u komen genieten van leuke en sportieve wedstrijden, waar gestreden gaat worden om de eeuwige roem, de bronzen kikker of een verbetering van de ranking.

Op woensdagmiddag, donderdag- en vrijdagavond zullen alle gasten ook muzikaal verwend worden. Woensdag treed Second Half op, waar donderdagavond het duo Acoustic Mix de voeten van de vloer zal gaan krijgen. Vrijdagavond is de bekende feestavond, waar ook zowel tennissers als niet-tennissers welkom zijn. Op deze avond zal DJ Rob van Rossum komen draaien, wat garant staat voor veel beweging op de dansvloer.

Komt u kijken en wilt u een hapje komen eten? Ook dat is allemaal geregeld! Een uitgebreide kaart met gezonde snacks, lekkere broodjes en overheerlijke maaltijden wordt speciaal voor u met liefde bereid en geserveerd. Op het zonovergoten terras staan voldoende tafels klaar en krijgt u een warm welkom.

Aan deelnemers ontbreekt het zeker niet, iedereen is welkom om te komen genieten van tennis, muziek, drankjes en lekker eten. Ga eens kijken bij Tennisclub De Kikkers, er is volgende week genoeg te doen.

advertentie