Meidenselectie bij sv DIOS

Sport/sport Deel je nieuws

DIOS MO13-1 is dit seizoen geheel nieuw en voor het eerst in de geschiedenis van sv DIOS gestart als selectieteam onder leiding van Dani Gomes. Dit talentvolle team, bestaande uit 13 enthousiaste meiden, doet het uitstekend en staat ongeslagen bovenaan in de Hoofdklasse. Ook staan zij in de kwartfinale van de beker en doen zij in juni mee aan het Nederlands Kampioenschap in Assen.
Wekelijks worden zij gesteund door een fanatieke achterban en maar liefst 5 sponsors. En dat zij fanatiek zijn, is vorige week gebleken toen er gestemd kon worden op het doelpunt van Lieke Lieverse. Een recordaantal stemmen voor het KPN Moment van de Week volgde, waarna de organisatie niet anders kon dan niet één, maar twee teams de voetbalclinic te geven, waaronder de MO13-1 van sv DIOS. Al met al een heerlijke groep meiden én ouders die met veel plezier het beste uit het team halen.

Volgend seizoen zullen de meiden doorgaan als MO15 selectie. Zie jij jezelf ook op het hoogste niveau voor meiden voetballen en ben jij geboren in 2005, 2006 of 2007? Dan kun jij op een training laten zien wat jij kan en wie weet behoor jij volgend seizoen tot deze talentvolle selectie! Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met Teammanager Huib Krab, 06-10284251.

Ook in de andere teams is ruimte voor nieuwe leden. Meer info: zie website DIOS www.dios.nl.

advertentie