Afbeelding
Screenshot Facebook Voetbal.nl

Doelpunt Lieke Lieverse van sv DIOS MO13-1 maakt kans op prijs

Sport/sport

NIEUW-VENNEP Lieke Lieverse, speelster van sv DIOS MO13-1, maakte onlangs een heel mooi doelpunt en ze maakt daarmee nu kans op het winnen van het KPN Moment van de Week. Iedereen kan haar helpen met het behalen van deze titel, door te stemmen op haar doelpunt. 

Een ding is zeker: haar voornaam heeft ze alvast mee. Of Lieke Lieverse ooit net zo goed zal worden als haar illustere naamgenoot Lieke Martens (international namens het Nederlands dameselftal en speelster van FC Barcelona, red.) moeten we afwachten. Maar dat de Lieke van DIOS kan voetballen, is wel duidelijk. 

[BIJZONDER] Lieke speelt in de Meisjes Onder 13-1 van sv DIOS en maakte onlangs een bijzonder mooi doelpunt. Met de bal aan de voet slalomt ze tussen twee tegenstanders door het strafschopgebied in, waarna ze nog een verdediger uitkapt, de bal klaar legt en met rechts doeltreffend uithaalt. De keepster van de tegenpartij staat er bij en kijkt ernaar.

De treffer was zo mooi, dat de KNVB er voor heeft gekozen hem in de de top drie van het KPN Moment van de Week op te nemen. Iedere week worden drie momenten die opvielen op de velden genomineerd door de bond voor een prijs. Het publiek kan vervolgens stemmen om te bepalen wie de prijs wint: een voetbalclinic voor het hele team van de winnaar. 

[STEMMEN] Wil jij helpen om Lieke Lieverse en haar team van DIOS aan deze prijs te helpen? Stemmen kan hier, scroll even naar beneden naar het bericht van 20 maart.

advertentie