Afbeelding
Robert Joore

Tafeltennissers winnen eerste speelavond De Vennepse Spelen

Sport/sport

NIEUW-VENNEP Op de banen van TC De Kikkers vond afgelopen weekeinde de eerste speelavond van De Vennepse Spelen plaats. Het team van Tafeltennisvereniging De Kikkers wist de meeste wedstrijden te winnen. 

De sporters werden welkom geheten door de voorzitter van TC De Kikkers, Edwin Beckers. Hierna vertelde Peter Damen, voorzitter sv DIOS, in het kort hoe het idee is ontstaan en dat alle verenigingen belangeloos mee doen voor het goede doel, namelijk een leuk uitje voor de Senioren Vereniging Haarlemmermeer Zuid.

[BLIJ] Hierna kwam wethouder Mieke Booij-van Eck aan het woord, zij gaf aan dat de gemeente erg blij is met dit soort initiatieven en dat zij trots op deze verenigingen uit Nieuw-Vennep en hun sociale instelling. Het uit het isolement halen van ouderen staat ook hoog op de agenda van de gemeente en ze zal heel graag op de laatste dag aanwezig zijn om het resultaat te vernemen.

Nadat Sanne Warmerdam van TC De Kikkers het programma en spelregels had uitgelegd begonnen de zestig sporters (twaalf van iedere andere vereniging) aan hun toernooi. Na 45 'dubbelpotjes' kwam Tafeltennisvereniging Nieuw-Vennep als winnaar uit de bus, tweede werd sv DIOS en gezamenlijk op de derde plaats eindigden volleybalvereniging VHZ en honk-en softbalvereniging Vennep Flyers. Badmintonvereniging Nieuw-Vennep sloot de rij. 

[SPORTIEVE STRIJD] De volgende avond is gepland op zaterdag 13 april bij de huidige koploper TTV Nieuw-Vennep, die dan geen punten kan scoren en dan zal TC De Kikkers van de partij zijn en zich mengen in de gezellige en sportieve strijd. 

Afbeelding
Afbeelding
advertentie