Afbeelding
TV Nieuw-Vennep

Open Dagen bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

Sport/sport

NIEUW-VENNEP Tennisvereniging Nieuw-Vennep houdt zaterdag 16 en 23 maart tussen 13.00 en 16.00 uur een open dag.

De door de KNLTB gecertificeerde tennisschool staat klaar om iedereen gratis kennis met tennis te laten maken. Zo is er meer informatie verkrijgbaar over de starterscursus voor volwassenen van 8 weken voor 70 euro.

Vanaf dit seizoen zal de vereniging zich ook volledig op het schooltennis gaan richten. Voor scholieren zullen er instuifdagen gehouden worden op dinsdag- en vrijdagmiddagen van 16.00 tot 17.00 uur met aansluitend een half uur onderlinge wedstrijdjes. De trainers en het bestuur lichten de bezoekers hier graag verder over in.

KORTING Op vertoon van de advertentie die elders in deze krant te vinden is, krijgen bezoekers die zich op één van beide open dagen inschrijven als nieuw lid een extra korting van 15 euro, bovenop het instapabonnement van slechts 140 euro.
Ook pachter Arjan Verbaas van First Place Horeca opent op beide dagen de keuken voor liefhebbers van luxe broodjes of een lekkere snack. Daarnaast mogen kinderen bij de buren JumpXL het tweede uur gratis trampoline springen.
Meer informatie: www.tennisverenigingnieuw-vennep.nl

advertentie
advertentie