Afbeelding
De Kikkers

Tennissen in de duisternis

12 februari 2019 om 11:30 Sport/sport

NIEUW-VENNEP Ruim 110 tennissers van tennisclub De Kikkers zijn het eerste evenement van dit jaar in de duisternis begonnen. Ze deden zaterdagavond 9 februari mee aan de eerste editie van 'glow in the dark tennis'.

Nadat de hal van TC De Kikkers pikkedonker was gemaakt, alle lijnen, netbanden, de trap, de bankjes en alles waar je tegenaan kon lopen voorzien was van lichtgevend tape konden de grote UV-lampen aan. De hal was omgetoverd tot een 'glow in the dark' tennis paradijs. Eerst was het de beurt aan de jeugd om te ervaren hoe tennissen in het donker is. En dat bleek best lastig te zijn. Gelukkig hadden de meesten zich extra uitgedost om maar zo veel mogelijk op te vallen in het donker. Daarna was het de beurt aan de senioren, die na het kijken naar de jeugd niet konden wachten om te glowen in the dark! Het feit dat je geen idee had wie er nou precies aan de andere kant van het net stond maakte het spelen in een aantal gevallen een stuk uitdagender. Gelukkig kon onder het genot van een drankje in het clubhuis na de wedstrijden een hernieuwde kennismaking plaatsvinden. Dit evenement werd mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Grote Club Actie. Met het verkopen van loten hadden de jeugdleden een bedrag van 1100,- EURO opgehaald.

OPEN DAG Op 16 maart vindt van 11.00 tot 15.00 uur de Open dag bij TC De Kikkers plaats met elk uur een gratis proefles in de hal voor kinderen en volwassenen die interesse hebben om te gaan tennissen.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie