Afbeelding
PR

Open dag TC De Kikkers

7 maart 2023 om 11:08

NIEUW-VENNEP Bij TC De Kikkers is op zaterdag 11 maart een open dag. De tennis- en padelvereniging beschikt over 16 verlichte buitenbanen (11 gravelbanen en 5 all-weather banen), 3 padelbanen en een tennishal met 5 banen waardoor het mogelijk is om zowel in de zomer als winter te tennissen of padellen.

Tijdens de open dag vinden er gratis tennis- en padellessen plaats voor kinderen en volwassenen, rackets en ballen zijn aanwezig. Vooraf aanmelden is niet nodig. Ook zijn er trainers en bestuursleden aanwezig om informatie te verschaffen.


’De Spitfire,
een iconisch vliegtuig’

AALSMEERDERBRUG CRASH legt dit jaar weer centraal de aandacht op een iconisch vliegtuigtype, de Spitfire. Dit vliegtuig heeft naast de Hawker Hurricane een belangrijke rol gespeeld in de Battle of Britain. In het museum speelt dit type een belangrijke rol in het verhaal dat het museum graag aan haar bezoekers vertelt.

Op zaterdag 11 en zondag 12 maart geeft Rick Franke een lezing: ‘De Spitfire, een iconisch vliegtuig'. Hij vertelt over de ontwikkeling, de bouw, de bouwers en de belangrijke acties van dit mooie vliegtuig tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Kijk op crash40-45.nl voor meer info over het museum en het werk van CRASH Luchtoorlog en Verzetsmuseum'40- ‘45.