Afbeelding
REMCO KOENDERMAN

Met speciale bus naar bloemenattractie FloriWorld

HOOFDDORP FloriWorld is sinds 1 juli open. Jong en oud kunnen op het terrein van de bloemenveiling van Aalsmeer het hele jaar terecht om te genieten van de mooiste (virtuele en echte) bloemen en planten. De attractie biedt talloze interactieve ruimtes, fotowaardige plekken, een 4D-voorstelling, een echte bloemenveiling en natuurlijk vele bloemen en planten. Nieuw is de FloriWorld Bus, waarmee je binnen een half uur vanaf Amsterdam, Schiphol of Hoofddorp naar FloriWorld wordt gebracht. Hét uitstapje van deze zomer voor elk gezin.


FloriWorld is een 3000 m2 grote toeristische attractie, waarin duizenden bloemen en planten te zien zijn. Of beter gezegd: waar bezoekers bloemen echt kunnen beleven. FloriWorld is namelijk geen museum, maar een uniek dagje weg. Bezoekers lopen door 14 verschillende shows, films en ruimtes waar zij steeds iets anders kunnen beleven. Dat varieert van een 4D-film in een trouwzaal tot een bloemenveilingspel. Verder zijn er exposities te bewonderen, kunnen kinderen knutselen met bloemen, is er een Amsterdamse gracht nagebouwd, kun je alles ontdekken over de bloemenindustrie en is er een kleurrijke selfieruimte. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen.

Uniek aan FloriWorld is dat bezoekers er 365 dagen per jaar van de bloeiende bloemen en planten kunnen genieten. FloriWorld is namelijk een indoorattractie. Elke ruimte is uitgerust met echte en virtuele bloemen. Boeketten met bloemen gaan via een lopende band het hele pand door. Verder zien bezoekers hun favoriete bloemensoort in meerdere ruimtes op de muur geprojecteerd. Ook kunnen zij foto’s tussen de bloemen laten maken, die ze later per e-mail zelf ontvangen.


APPELTAART Bus Niet alleen het uitje naar FloriWorld zelf, maar ook de reis ernaartoe is een beleving. De FloriWorld Bus brengt bezoekers vanaf opstapplaatsen in Hoofddorp, op Schiphol en bij de Amsterdam RAI naar FloriWorld. Bezoekers kunnen nu een combiticket kopen voor de heen- en terugrit met de bus en voor de toegang tot FloriWorld. Ook krijgen ze er een kop koffie of thee en appeltaart bij.

Dit vriendelijk geprijsde arrangement maakt FloriWorld hét uitje om deze zomer te beleven. Tickets voor volwassenen kosten 27,95 euro. Tickets voor kinderen zijn te koop voor 20,00 euro. Alle tickets zijn te reserveren via de site.

FloriWorld is volledig afgestemd op de RIVM-maatregelen. Door de hele attractie staan desinfectieautomaten en er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Verder zijn in de bus mondkapjes verplicht. Dat maakt een uitstapje naar FloriWorld veilig en coronaproof.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding