Afbeelding

ING opent servicepunt in Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP Klanten van ING kunnen in Nieuw-Vennep weer ergens fysiek terecht. In Bruna in winkelcentrum Symfonie is een sinds kort een servicepunt gevestigd.

Het filiaal van de ING-bank dat jarenlang aan de Hoofdweg 1197 in Nieuw-Vennep zat, sloot op vrijdag 3 april. De reden was dat steeds meer mensen in Nederland hun bankzaken digitaal regelen. Klanten uit Nieuw-Vennep werden gevraagd naar het filiaal op Burgemeester Stamplein 82 in Hoofddorp te gaan. Ook werd klanten gevraagd zoveel mogelijke beeldgesprek te voeren of de de app 'mijning' te gebruiken.

In het servicepunt zijn verschillende diensten zoals advies ontvangen over allerlei geldzaken, geld opnemen en geld storten.


Druk bezocht Kikkers Open '20

NIEUW-VENNEP De 24ste editie van het Boekuwzending.com Kikkers Open '20 was met 650 deelnemers een goed bezet toernooi. Vanuit de KNLTB werden extra richtlijnen doorgegeven om er ook een corona-proof toernooi van de maken. Er werd zelfs een Corona-coordinator aangesteld, die hielp met het opstellen van de richtlijnen en deze ook nog eens duidelijk te maken op het park. Het was voor de spelers even wat extra leeswerk, maar iedereen was blij om weer heerlijk te kunnen tennissen. De week was zonovergoten, op een buitje na op de zaterdag. Gelukkig kan er dan gespeeld worden op de 5 eigen binnenbanen en staat de hal van het Arnolduspark altijd stand-by voor haar collega tennisvereniging.

Toernooidirecteur Marc van Staveren kijkt terug op een enerverende maand, waarin in 2,5 week een toernooi op poten gezet moest worden. "Aan het aantal deelenemers te zien en de enthousiaste reacties hebben wij als vereniging een goede beslissing genomen", aldus Marc. "We hebben eigenlijk alles mee; een goed ingewerkt team, enthousiasme, een top horeca pachter, een welwillend bestuur en onze regionale bekendheid onder tennissers. De afgelopen week hebben wij veel nieuwe mensen ontmoet van verschillende clubs. Het Boekuwzending.com Kikkers Open is echt het visitekaartje van onze club."

"Volgend jaar hebben wij een lustrum! Voor de 25ste keer gaan wij dan ons Open Toernooi organiseren en daar willen wij natuurlijk iets bijzonders van maken". Marc glimt al bij de gedachte dat volgend jaar een bijzonder jaar gaat worden.

Afbeelding