Afbeelding
Renée Crama

Tennistopper Tallon Griekspoor vriendelijk voor jeugd tennisclub de Kikkers

17 februari 2020 om 11:11

NIEUW - VENNEP Achttien jeugdleden van T.C. de Kikkers waren vorige week in Rotterdam om het ABN AMRO World Tennis Tournament te bezoeken. Naast bekende spelers zoals Medvedev, Tsitsipas en Monfils, deed ook de Venneper Tallon Griekspoor, de nummer 2 van Nederland mee. Dit jaar kon hij helaas niet voor een stunt zorgen, maar hij wilde wel met zijn jeugdige dorpsgenoten op de foto.
[Op wwnieuw-vennep.nl: er waren meer hoogtepunten voor de kinderen.

Maar er waren nog meer hoogtepunten voor de kinderen, zo konden ze Tstispas van heel dichtbij zien trainen en zagen ze prachtige wedstrijden van Robin Haase, David Goffin en de winnaar van vorig jaar Gaël Monfils. Daarnaast deden de kinderen mee aan clinics, konden ze meten hoe hard ze konden serveren en gingen ze op jacht naar nog meer handtekeningen. Ook kregen alle kinderen een officiële toernooicap.

Na het eten werd de terugreis aangevangen en ging iedereen zeer voldaan weer terug naar Nieuw Vennep. Dit leuke uitje werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Zigbaar en Apotheek De Kind.

Lijkt het je leuk om zelf te tennissen? Op zaterdag 14 maart vindt van 13 tot 17 uur de Open Dag plaats bij T.C. de Kikkers met gratis proeflessen voor kinderen en senioren.