Getsewoud opnieuw decor sfeervolle kerstwandeling

NIEUW-VENNEP De wijk Getsewoud is zaterdag 22 december voor de achtste keer het decor voor de jaarlijkse kerstwandeling. Thema is ditmaal 'Vrede', de organisatie is in handen van kerkgemeenschap Crosspoint.

Ruim duizend kerstlichtjes langs de hele route vormen het decor waartegen de scènes uit het kerstverhaal levensecht worden uitgebeeld. Ook eigentijdse elementen ontbreken niet. De organisatie is blij met de medewerking van Wendy's Dance Company uit Nieuw-Vennep en er zal prachtige eigentijdse muziek klinken. Acteurs, figuranten en musici maken er een sfeervol evenement van. Aan het einde van de route is iedereen welkom in de herberg in het Zomerpark.

Starten kan tussen 18.00 en 19.30 uur in het Lentepark in Getsewoud, de ingang bij de brug bij de singel. Voor mindervaliden is er een vroege start mogelijk van 17.45 tot 18.00 uur. Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden worden bezoekers verzocht zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. De wandeling, die een klein uurtje duurt, is gratis. Speciaal voor kinderen van de basisschool is er een speurtocht. Meer informatie over de kerstwandeling is te vinden op www.crosspointgetsewoud.nl.