Afbeelding
NieuwsFoto.nl

Druk weekeinde voor hulpdiensten Haarlemmermeer

10 januari 2022 om 11:16 Overig

HAARLEMMERMEER Het was een druk weekeinde voor de hulpdiensten in Haarlemmermeer. Meerdere ongelukken zorgden voor veel materiële schade, maar de verwondingen vielen over het algemeen mee. Hierbij een greep uit de gebeurtenissen.

Een automobilist is  zaterdagnacht de bocht gevlogen op de Bennebroekerweg in Hoofddorp. De auto reed met hoge snelheid door een plantsoen en een heg om vervolgens tegen een huis tot stilstand te komen. De schade aan het huis en de auto zijn fors.
Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg heeft vrijdag een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelwagen en een personenwagen. Eén van de bestuurders zag de tegenpartij over het hoofd door de laagstaande zon.
Op de Swammerdamstraat in Badhoevedorp heeft een 12-jarige jongen zaterdagmiddag een ravage veroorzaakt door met de auto van zijn ouders de tuin van de overburen in te rijden. Ook een andere auto werd beschadigd. (Grote foto)
Bij de XXL testlocatie op de Loenesteinse Randweg bij Schiphol is zondagochtend een verkeersregelaar het water in gereden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie