Afbeelding
Joop Touw

Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg trekt beroepschrift distributiecentrum in

8 januari 2022 om 10:12 Overig

“Na afwijzing van ons bezwaarschrift hebben wij contact gezocht met een verkeerskundig bureau om tot de opstelling van een tegenrapport te komen. Aanvankelijk leek het erop dat er mogelijkheden waren om beroep aan tekenen op grond van de te verwachten verkeersoverlast. Hoewel vraagtekens gezet kunnen worden bij de conclusies in het rapport van de gemeente is het niet mogelijk met harde gegevens te komen. Een uitspraak van de rechtbank zou hooguit kunnen leiden tot nieuw onderzoek maar daarmee is de komst van een distributiecentrum niet van de baan.”

ZWANENBURG Omdat de verwachte verkeersoverlast rond een nieuw distributiecentrum aan de Domineeslaan in Zwanenburg niet te bewijzen is, trekken de dorpsraad Zwanenburg-Halfweg en de lokale ondernemersvereniging hun ingediend bezwaar terug. Dat maakt de dorpsraad duidelijk op haar website. 

Ook de door de Dorpsraad en Ondernemingsvereniging zo gewenste woningbouw in combinatie met een eventuele kleinschalige bedrijfsbestemming, is op grond van het bestemmingsplan, ook met een beroepsgang, niet af te dwingen.

‘Erg frustrerend’, laat voorzitter Rob Kostervan van de ondernemingsvereniging weten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie