Buswell & Nyberg komen naar Duycker met een pop-up orkest.
Buswell & Nyberg komen naar Duycker met een pop-up orkest. Promotiebeeld

Wie doet mee? Pop-up orkest Buswell & Nyberg in Duycker

15 januari 2022 om 12:22 Overig

HOOFDDORP Op vrijdag 11 maart opent poppodium Duycker voor één dag de deuren voor het Buswell & Nyberg Pop-Up Orchestra. De muzikale pioniers Buswell & Nyberg gaan deze dag drie uur repeteren met zo’n 30 á 40, voor hen onbekende, muzikanten om dezelfde avond een eenmalig concert te geven. 
Op deze avond zijn ook diverse Nederlandse ‘special guests’ uitgenodigd om op te treden: Nina Juna, Roofman, Anna Rune, Bony Macaroni, KY. en Bette Schindler.

BEKEND VAN Buswell & Nyberg en hun pop-up concept werden bekend door het 68-koppige Underground Orchestra dat ze vormden uit vreemden die elkaar in de Londense metro ontmoetten en waarmee ze later optraden in het O2 Empire. Ook vormden ze een 24-koppig orkest op de Edinburgh Fringe en verschillende orkesten op Glastonbury Festival. Deze experts in het creëren van pop-up orkesten zullen je dus zonder twijfel een belevenis bezorgen om nooit te vergeten!

Op vrijdag 11 maart kun je een mix van Buswell & Nybergs muziek verwachten met unieke versies van enkele populaire nummers en vertolkingen van klassieke film- en TV-thema’s.


MEEDOEN KAN OOK! Ben jij muzikant en wil je ook deel uitmaken van dit bijzondere pop-up orkest op vrijdag 11 maart? Dat kan! Neem rechtstreeks contact op met de organisatie van Buswell & Nyberg via buswellandnyberg@gmail.com.

TICKETS KOPEN Tickets voor het optreden van het Buswell & Nyberg Pop-Up Orchestra en voor de speciale muzikale gasten Nina Juna, Roofman, Anna Rune, Bony Macaroni, KY. en Bette Schindler zijn in de voorverkoop al verkrijgbaar. Deze unieke beleving wil je niet missen!

Ga naar de concertagenda van poppodium Duycker op www.duycker.nl en scoor alvast jouw tickets.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie