Ook de De Meerse is voorlopig dicht.
Ook de De Meerse is voorlopig dicht. Joop Touw

Programmeur De Meerse zoekt vervangende data: ‘het blijft een puzzel’

31 december 2021 om 10:18 Overig

Katja Brenninkmeijer is programmeur van De Meerse en nu druk bezig om vervangende data voor de gecancelde voorstellingen te vinden. “Het is steeds weer een ontzettende domper om al die prachtige voorstellingen te moeten annuleren. We proberen zoveel mogelijk te verplaatsen maar dat blijft altijd een moeilijke puzzel. Er zijn meerdere dilemma’s waar we steeds mee te maken krijgen.” 

HOOFDDORP Sinds de laatste persconferentie moet Schouwburg De Meerse weer helemaal dicht. De voorstellingen die op de agenda stonden, moeten dus weer worden verplaatst of geannuleerd. Een teleurstelling voor zowel het publiek, de artiesten als de medewerkers.

De Meerse blijft creatief en positief met alle maatregelen die op korte termijn genomen worden. Ze kwamen met oplossingen toen de schouwburg vanaf 20.00 uur geen drankjes meer mocht schenken. De drankjes mochten toen mee de zaal in. En toen de sluitingstijd naar 17:00 uur ging, hebben ze met man en macht zoveel mogelijk voorstellingen omgezet naar de middag, maar ook dit kon helaas niet doorgaan en hebben zij hun deuren moeten sluiten in ieder geval tot en met 14 januari 2022. 

De expositie over de Geniedijk met foto’s van Loek van Vliet die te zien was in Galerie De Meerse, is nu online te bekijken op de website van Podium van Architectuur. ‘De Geniedijk, een wereld op zichzelf’, zo beschrijft Van Vliet het onderzoek zelf. Bekijk de online expositie via www.podiumarchitectuur.nl en voor de laatste informatie over de corona maatregelen en de voorstellingen op www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie