De bomen worden aangewezen in Rijsenhout.
De bomen worden aangewezen in Rijsenhout. pr

Fruiters Rijsenhout hebben hun boom

21 december 2021 om 14:12 Overig

RIJSENHOUT De meeste van de 125 Rijsenhouters die zich 4 december aangemeld hadden voor een fruitboom in de plaatselijke fruittuin hebben vrijdag hun boom toegewezen gekregen. 

Paula van Harskampteam van de Fruittuin Rijsenhout: “De fruiters kregen 4 december bij aanmelding een genummerde houten label met het verzoek dit label een persoonlijke vrolijke touch te geven. Zo werd de diversiteit van alle Fruiters fleurig zichtbaar. Aan deze oproep is ruim gehoor gegeven. Gezinnen, opa’s en oma’s met hun kleinkinderen, en andere fruitliefhebbers hebben hun mooie versierde label aan ‘hun’ boom gehangen.” “Het was een gezellig samenzijn en kennismaking. De fruiters werden getrakteerd op fruitsap, appeltaart warme chocolademelk. Een bekende Rijsenhoutse cateraar trakteerde op heerlijke erwtensoep. Een feestelijk opening was helaas vanwege de huidige maatregelen niet mogelijk. Dat doen we graag met elkaar in het voorjaar.”
“De Fruittuin wordt hopelijk dé nieuwe ontmoetingsplek voor jong en oud in Rijsenhout. Allerlei ideeën komen al voorbij.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie