Bij Pier K kan iedereen terecht voor cursussen, workshops en projecten in alle kunstdisciplines.
Bij Pier K kan iedereen terecht voor cursussen, workshops en projecten in alle kunstdisciplines. Eigen beeld

Pier K presenteert gevarieerd aanbod vol workshops, cursussen en projecten

11 december 2021 om 10:37 Overig

HAARLEMMERMEER Pier K, centrum voor kunst en cultuur in Haarlemmermeer, is onderdeel van Het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Jaarlijks organiseert Pier K workshops, cursussen en projecten voor jong en oud in alle kunstvakken zoals muziek & zang, beeldende kunst, musical & theater, fotografie & media en dans & yoga. Het nieuwe aanbod vanaf januari 2022 staat nu op www.pier-k.nl. Schrijf je in of meld je aan voor een vrijblijvende proefles! Ook instromen in lopende cursussen is mogelijk.

KLEINE PIER Bij Kleine Pier kunnen de allerkleinsten van 0 t/m 6 jaar terecht. Zing samen met je kleintje leuke liedjes en doe muzikale spelletjes bij Muziek voor baby’s, dreumesen of peuters of start met peuter- en kleuterdans. Bij peuter- of kleutermix ontdekken kinderen welke kunstdiscipline hen aanspreekt. In Ontdek je instrument kun je instrumentjes uitproberen en ook zijn er kleutertheater en musicalles voor kinderen van 5-6 jaar.

DE MUZIEKSCHOOL Nieuw zijn de zangsessies Vocal Scratch en Vocal Deluxe, waarin een artiest, band of focuspunt centraal staat. Wil je aan de slag met je eigen muziek, leren performen of zen worden? Neem dan zeker een kijkje op de website. Ook zijn er jazzsessies voor ervaren muzikanten en kun je leren produceren in onze studio’s. Natuurlijk kun je ook muziekles volgen, zangles krijgen of meedoen in een van onze bandjes, koren of orkesten.


DE BALLETSCHOOL De Balletschool biedt lessen in allerlei dansstijlen voor jong en oud. Kom je langs voor klassiek ballet, flamenco, dansmix 65+ of klassiek ballet voor volwassenen? Of doe je liever yoga en pilates bij ons?


BEELDENDE KUNST In onze mooie ateliers kun je o.l.v. professionele docenten je kunstenaarschap ontwikkelen. Wat dacht je van keramiek, edelsmeden, beeldhouwen, pottenbakken, textiel, tekenen- en schilderen, boetseren, 3D-tekenen, Korean painting of sieraadontwerpen? Er is voor ieder wat wils!


DÉ JEUGDTHEATERSCHOOL Met Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer biedt Pier K musical- en theaterles aan met een duidelijke leerlijn. Voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.

MEER INFO Bel de Informatie en Tickets balie op 023 566 95 65 of kijk voor alle mogelijkheden én inschrijven voor een cursus, workshop of proefles op www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie