De deelnemers speelden de sterren van de hemel tijdens het concert in poppodium Duycker.
De deelnemers speelden de sterren van de hemel tijdens het concert in poppodium Duycker. Fokke van Saane Fotografie

Compositieproject Pier K Nu op Spotify, iTunes en Soundcloud

4 december 2021 om 09:54 Overig

HOOFDDORP Op zaterdag 30 oktober hebben de acht getalenteerde deelnemers van het Compositieproject 2021 van Pier K hun geweldige eindresultaat laten horen tijdens een concert in poppodium Duycker. De prachtige composities zijn nu ook te beluisteren op o.a. Spotify, iTunes en Soundcloud!

Pier K organiseert sinds 2005 jaarlijks het bijzondere Compositieproject voor iedereen tussen de 12 en 21 jaar oud uit Haarlemmermeer. Het project heeft als doel om jonge muzikanten te stimuleren in het zelf maken en verzinnen van muziek. Dit heet componeren. Samen met professionals gaan de deelnemers aan de slag om hun eigen composities nóg beter te maken. Het project wordt elk jaar afgesloten met een concert, waarbij de componisten voor het eerst hun eindresultaat live aan het publiek laten horen. En nu zijn deze composities ook te streamen voor iedereen.

DE COMPONISTEN VAN 2021 Acht jonge en getalenteerde componisten zijn dit jaar geselecteerd om deel te nemen aan het Compositieproject 2021: Delaney Platjouw met het nummer ‘Flores’, Isis Kleef met het nummer ‘Imaginary Trees’, Daniël Cornelisse met het nummer ‘Cleansing My Thoughts’, Maurice vand er Maden met het nummer ‘Kleine Jan’, Stan Deutekom met het nummer ‘Auf dem Gipfel’, Gabriëlle Lo met het nummer ‘Closer to Each Other’, Thomas Lookman met het nummer ‘The Teacher’s Ballad’ en Ezra Verboom met het nummer ‘Comfort in Goodbye’. Onder leiding van een team professionals hebben de deelnemers een aantal maanden gewerkt om de composities te perfectioneren en op te nemen.

BELUISTER DE MUZIEK De eindresultaten van het Compositieproject 2021 zijn nu te streamen op alle populaire platforms, zoals Spotify, iTunes en Soundcloud. Pier K is enorm trots op alle deelnemers, docenten en muzikanten die hebben meegewerkt. Ga snel luisteren!

Meer weten over het Compositieproject of volgende editie zelf mee doen? Ga naar www.pier-k.nl en houd de website in de gaten voor de nieuwe aanmelddatum.

De deelnemers speelden de sterren van de hemel tijdens het concert in poppodium Duycker.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie