Ballieux: “We zijn blij met de mooie mix van ervaring en jong talent dat staat te trappelen om actief bij te dragen."
Ballieux: “We zijn blij met de mooie mix van ervaring en jong talent dat staat te trappelen om actief bij te dragen." pr

Maaike Ballieux blijft de kar GroenLinks trekken

22 november 2021 om 16:08 Overig

HAARLEMMERMEER Ook GroenLinks heeft de lijst gepresenteerd waar het de gemeenteraadsverkiezingen mee in gaat. Geheel in de lijn der verwachting Maaike Ballieux opnieuw lijstrekker. Ze wordt gevolgd door ‘veteraan’ Peter Boerman en de 28-jarige nieuwkomer Ani Zalinyan.

Huidig raadslid Piet Schouten staat op plek 4 op de lijst, gevolgd door nog een tweetal nieuwe gezichten, de 31-jarige Kim van Goethem en de 26-jarige Dennis Zuyderwijk. Huidig fractie-assistent Eline Gumbert is op plek 7 terug te vinden. Zij wordt gevolgd door Gérard Wehkamp en Frans Rodenburg, beiden afkomstig uit de voormalige gemeente Haarlemmerliede & Spaarnwoude.

“Een lijst om trots op te zijn”, reageert  Ballieux. “We zijn blij met de mooie mix van ervaring en jong talent dat staat te trappelen om actief bij te dragen. Soms hoor je wel eens van afdelingen die moeite hebben om kandidaten te vinden. Daar is bij ons gelukkig geen sprake van. We hopen na de verkiezingen dan ook een team te hebben dat volop aan de slag kan met de vele uitdagingen waar deze gemeente voor staat.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie