Tim Fransen en Plien & Bianca
Tim Fransen en Plien & Bianca

Grote cabaretnamen in De Meerse

27 november 2021 om 11:07 Overig

HOOFDDORP Er staan een paar mooie cabaretvoorstellingen op de agenda van Schouwburg De Meerse. Genoeg keuze om een avondje te lachen, met voor ieder wat wils.

PLIEN & BIANCA Plien & Bianca zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Wegens succes gaat hun zevende theaterprogramma in reprise. ‘En nu dan?’ zit vol met hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe en giraffen in het theater, gemixt met turboverkledingen en een majestueus decor. Verwacht een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. Te zien op 6 december om 20.15 uur.

TIM FRANSEN Tim Fransen kennen we als muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd met fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig. En dat verandert niet in ‘De mens en ik’. We hebben onszelf de Homo sapiens genoemd. Maar hoe zit het nou precies met die wijsheid? Tim Fransen maakt ons op komische wijze deelgenoot van zijn worsteling van de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan. De eerste avondvullende voorstelling van Tim Fransen werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving hij een Poelifinario. Nu is hij terug in het theater met een derde programma. Te zien op 10 december om 20.15 uur.

OUDEJAARSCONFERENCES Het is het eind van het jaar dus zijn er weer een hoop oudejaarsconferences te zien! Zo komt aanstormend talent Mo Hersi met een oudejaarsconference op 10 december. ‘EGO’ is een combinatie van comedy, spoken-words en muziek. Op 11 december komt Vincent Bijlo met de oudejaarsconference ‘Functie Elders’. Een voorstelling vol verrassende omtzigten die zich afspeelt in Bijlo’s mondkapjesmuseum. Hij bezit inmiddels exemplaren die door talloze prominenten gedragen zijn.

Ga voor de gehele agenda en tickets naar www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie