In regio Schiphol hebben 128 verenigingen zich aangemeld.
In regio Schiphol hebben 128 verenigingen zich aangemeld. Sven van der Vlugt

Inwoners Haarlemmermeer steunen lokaal verenigingsleven massaal

15 november 2021 om 16:23 Overig

HAARLEMMERMEER De afgelopen weken hebben ruim 2300 leden van Rabobank Regio Schiphol via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 128 doelen en projecten waaruit men kon kiezen. Al deze clubs en verenigingen ontvingen onlangs een cheque met een prachtig bedrag. 


Verbazing en blijdschap bij het ontvangen van de cheque voor Adamas Inloophuis. - Sven van der Vlugt

Na het tellen van alle stemmen bleek Stichting Adamas Inloophuis uit Nieuw Vennep als grote winnaar uit de bus te komen. Zij ontvingen 4.358,44 euro vanuit Rabo ClubSupport voor het inrichten van de tuin. Maar er waren veel meer winnaars. Zo ontving stichting Bacchus een bijdrage voor de aanschaf van een projectiescherm en kan IJsclub De Blauwe Beugel het zomersportaanbod gaan uitbreiden middels trainingsmaterialen. Het totale overzicht is te bekijken op www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben,” vertelt Mart Pfeiffer, Directeur Coöperatieve Rabobank Regio Schiphol. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

Rabo ClubSupport Via Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben meer dan 30.000 clubs zich landelijk opgegeven, dat zijn er meer dan in 2020. In Regio Schiphol hebben 128 verenigingen zich aangemeld. Tot en met 25 oktober konden leden van de Rabobank via de Rabo Bankieren App stemmen op hun favoriete club of vereniging. Er zijn in totaal 2.378 stemmen uitgebracht. 

Verbazing en blijdschap bij het ontvangen van de cheque voor Adamas Inloophuis.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie