Glen Faria, The Fortunate Sons en Jan Rot
Glen Faria, The Fortunate Sons en Jan Rot

Theaterconcerten bij De Meerse

30 oktober 2021 om 08:24 Overig

Glen Faria, The Fortunate Sons U.S.A. en Jan Rot

HOOFDDORP Het theaterseizoen is weer in volle gang en dat betekent een vol programma bij Schouwburg De Meerse. Er staan binnenkort weer swingende, mooie en gezellige theaterconcerten op de agenda. Tributes, aanstormend talent of feestelijke avonden, alles zit ertussen.

GLEN FARIA Glen Faria werd bij het grote publiek bekend toen Davina Michelle tijdens ‘De Beste Zangers van Nederland’ zijn ‘Duurt te Lang’ zong en er een monsterhit van maakte. Nu komt hij met zijn eerste theaterprogramma ‘Hoe weet je dat?’. Hij laat eigen materiaal horen en daarbij doet hij vertellend een persoonlijk en herkenbaar boekje open. Te zien op woensdag 3 november.

JAN ROT Jan Rot gaat met ‘OK BOOMER’ terug naar de jaren zestig. Zijn favoriete liedjes komen voorbij, maar ook een paar fijne eigen nummers. En er zijn herinneringen, weetjes en verhalen. De laatste kaarten zijn nog te koop. Te zien op vrijdag 5 november.

THE FORTUNATE SONS U.S.A. The Fortunate Sons U.S.A. laten de jaren zestig herleven in ‘A tribute to Creedence Clearwater’. Creedence Clearwater Revival was één van de populairste rockgroepen met hits als ‘Bad Moon Rising’ en ‘Proud Mary’. The Fortunate Sons brengt een authentiek eerbetoon aan deze legendarische groep. Te zien op zaterdag 6 november.

Voor de gehele agenda en tickets zie www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie