Toernooileider Hannelore Vermeere is klaar voor haar laatste toernooileiding.
Toernooileider Hannelore Vermeere is klaar voor haar laatste toernooileiding. Miek Stap

Suidgeest Open Abbenes van start

Sport Deel je nieuws

Zoals gebruikelijk trapt Sportvereniging Abbenes het open tennis toernooiseizoen af. Voor de 34e keer gaan de poorten open voor alle deelnemers aan dit zo gezellige toernooi.

Veel poulewedstrijden
De toernooicommissie van Sportvereniging Abbenes is er helemaal klaar voor! De deelnemers aan het Tuincentrum Suidgeest Open Abbenes kunnen de loting en planning volgen op toernooi.nl. “Dit jaar is het vooral leuk te zien dat er ook een nieuwe, jongere generatie in de verschillende speelklassen heeft ingeschreven”, zegt Toernooileider Hannelore Vermeere.

Naast de organisatie van het echte toernooi staat de OTC ook garant voor een dosis gezelligheid, gekkigheid en een natje en een droogje. Een groot deel van de oude vertrouwde commissie gaat dit jaar afscheid nemen. “Meer dan 100 jaar ervaring in het organiseren van het Open Abbenes heeft besloten dat een volgende ‘generatie’ het over mag nemen”, verteld Vermeere. “Gelukkig zijn er twee leden die dit jaar meedraaien en het stokje over gaan nemen, maar ze hebben nog wel extra commissieleden nodig om de klus te klaren in de volgende jaren.”

Plaatsingslijst bekend
Inmiddels heeft de commissie geplaatst en geloot in de verschillende speelcategorieën van het Tuincentrum Suidgeest Open Abbenes.

Plaatsingen
HE517+                R. Goudriaan
GD517+               I. Riko / J. Pathuis
HE617+                S. Jansen
DD617+                A. van Dam / L. Offerman
GD617+               B. Matser / P. Wester
HE717+                A. Naslund
DE717+                R. Wessels
HD717+                R. Leter / N. van Raaij
DD717+                C. Eisendoorn / N. Wijnschenk
GD717+               S. Koster / L. de Ruijter
HD730+                B. Blokker / R. Schaper
HD830+                B. Bruggeman / M. Bruggeman
DD830+                Y. Andrée Wiltens / K. Haartsen
GD830+               A. van Rijn / T. vd Berg

Het wedstrijdschema is natuurlijk te volgen op toernooi.nl en alle andere activiteiten in beeld en tekst kunt u volgen via de website van SVA www.svabbenes.nl en Facebook facebook.com/abbenesopentoernooi.

Op donderdagavond 9 juni organiseert de toernooi commissie ook weer de inmiddels beroemde pubquiz onder bezielende leiding van Dick van ’t Riet. Thema dit jaar is: Heel Open Abbenes bakt er niets van…. Inschrijven kan in teams van 2 tot 4 personen. Meld je aan via otc@svabbenes.nl en je krijgt een bevestiging van inschrijving.

Ook bij het Suidgeest Open Abbenes wordt gestreden om de laatste punt.
advertentie
advertentie