Franse markt op de Olmenhorst
Franse markt op de Olmenhorst Le Marie Marché

Appels en peren in de groei en Pinkstermarkt op 5 en 6 juni op Landgoed de Olmenhorst.

Sport Deel je nieuws

Hoewel landgoed de Olmenhorst een oase van rust in de Haarlemmermeer blijft, waar de biologische appels en peren gestaag groeien, de bloemenborders er prachtig bij staan en de vogels fluiten is er reuring met alle bruiloften en feestjes en staan er allerlei leuke activiteiten op de agenda. Zoals de Pinkstermarkt op 5 en 6 juni op het veld bij de Tent. Op 12 juni is het Shine en Feel Good festival rondom het Boshuis, kan je op Vaderdag zelf op het landgoed barbecueën en is het landgoed op 18 juni startpunt van Fiets zoekt boer.

Dit jaar is er tijdens het Pinksterweekend en Franse markt verzorgt door Marie Marché.

Je kunt zorgeloos struinen langs de bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten.

Prachtige sieraden kan je vinden naast gezellige prenten. Magnifieke kleding, zoete lekkernijen, kwaliteitsproducten, Mediterrane heerlijkheden en een scala aan en gevonden schatten. Combineer bijzondere boodschappen doen met het opdoen van inspiratie en op de achtergrond ’n Frans deuntje.

Op het veld, vanuit de diverse kiosken, en in de Fruitloods wordt er een hapje en drankje verzorgd. Er zijn diverse leuke activiteiten zoals schmink, een bungeejump, pony’s en eendjes vangen, naast dat de kinderen in de speeltuin kunnen spelen. Ook zijn de winkels en diverse ateliers op het landgoed geopend. Zoals de Kaarsenmakerij en het zijdeatelier met het maken van vriendschapsarmbandjes en vouwen van een vlinder of kraanvogel van zijdepapier.

De Pinkstermarkt is beide dagen van 10.00-17.00 uur. Toegang is gratis en parkeren kost € 3,-.

Meer informatie kan je vinden op Olmenhorst.nl onder Agenda.

Landgoed de Olmenhorst: Lisserweg 481, info@olmenhorst.nl, 0252-413165

advertentie
advertentie