Zwaanshoek 1 met vlnr. Cor de Raadt, Ruud de Graaff, Rinus Bazuin, Jan Aris Saal, Jeroen Tan, Ton van Brussel, Paul Melkert en Bert Herlaar.
Zwaanshoek 1 met vlnr. Cor de Raadt, Ruud de Graaff, Rinus Bazuin, Jan Aris Saal, Jeroen Tan, Ton van Brussel, Paul Melkert en Bert Herlaar. Karla Oppelaar

Zwaanshoek 1 kampioen tenniscompetitie Heren Dubbel 50+

Sport Deel je nieuws

Zwaanshoek 1 is afgelopen vrijdag kampioen geworden bij de Heren Dubbel 50+ Vrijdag Ochtend tenniscompetitie. Een week eerder wist het tennisteam van captain Rinus Bazuin al de winst veilig te stellen tegen Bennebroek 1, de nummer 2 van de competitie. Vrijdag wist het team TC Amsterdam 1 thuis te verslaan met 4-0. De uitslagen vind je op de website van de KNLTB.

De vrijdag werd feestelijk geopend met de 78ste verjaardag van Ton van Brussel. Voor deze speciale gelegenheid had Ton voor iedereen een heerlijke tompouce meegenomen. Bij tennis is het een traditie dat de thuisspelende ploeg gebak meeneemt voor de tegenstander.

Na afloop namen de heren de felicitaties in ontvangst van Karla Oppelaar van de Wedstrijdcommissie van Zwaanshoek Tennis & Padel, samen met een lekkere fles wijn.

advertentie
advertentie