Enthousiaste vrijwilligers voor het G-korfbal
Enthousiaste vrijwilligers voor het G-korfbal Mayra van Tintelen

G-korfbal bij KV K.I.O.S.!

Sport Deel je nieuws

Op zaterdag 11 juni organiseert KV K.I.O.S. een inlooptraining voor iedereen van 8 jaar en ouder, die geïnteresseerd is in G-korfbal. Bij deze training kun je kennis maken met G-korfbal en ontdekken of het iets voor jou is!

KV K.I.O.S. is een gezellige, kleinschalige vereniging waarbij iedereen elkaar kent. De vereniging heeft twee mooie kunstgrasvelden in het centrum van Nieuw Vennep. Bij KV K.I.O.S. is het maken van plezier erg belangrijk. Binnen de vereniging heerst een vriendelijke, gemoedelijke sfeer. Naast het korfbal worden voor alle leeftijdsgroepen, geheel vrijblijvend verschillende activiteiten georganiseerd en hier zijn altijd veel enthousiaste deelnemers. Zo maak je bij KV K.I.O.S. vrienden voor zowel binnen als buiten de korfbalvereniging!

Bij KV K.I.O.S. vinden wij het belangrijk dat iedereen welkom is bij onze vereniging en dat iedereen zich welkom voelt. Bij K.I.O.S. hoort iedereen erbij, dus ook kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking! Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten binnen zijn eigen mogelijkheden. Om deze redenen wil K.I.O.S. G-korfbal gaan aanbieden voor iedereen vanaf 8 jaar, met een verstandelijke beperking. De G-korfballers zijn bij K.I.O.S. onderdeel van de vereniging en zullen natuurlijk ook betrokken worden bij alle activiteiten buiten het korfbal om! Denk daarbij bijvoorbeeld aan feestjes en spelletjesavonden. Bij KV K.I.O.S. ben je welkom en hoor je overal bij!

Wil jij weten of G-korfbal bij je past, kom dan langs op zaterdag 11 juni, van 10:00 tot 11:00 bij KV. K.I.O.S. aan de Eugenie Previnaireweg 100 in Nieuw Vennep. Hopelijk tot dan!!

advertentie
advertentie