Gymnastes van RDGA
Gymnastes van RDGA Richard Donkervliet

Rhythmic Dreams Gymnastics Academy breidt uit

Sport Deel je nieuws

Vanaf 1 januari 2022 neemt RDG Academy (Rhythmic Dreams Gymnastics Academy)  de ritmische gym groepen van SV Omnia 2000 in Aalsmeer over. Naast de trainingen in Hillegom, Nieuw Vennep en Hoofddorp wordt er nu ook les gegeven in Aalsmeer.

RDGA is een jonge Ritmisch Gym vereniging met ambitie. De vereniging is in 2017 opgericht door twee ervaren trainsters Ilse Huiskens en Lisa Vos en is gevestigd in de Haarlemmermeer. Deze uitbreiding geeft de trainsters de kans om nog meer kinderen de gelegenheid te geven om deze mooie sport te ontdekken en talent de mogelijkheid geven om zich optimaal te ontwikkelen.

Er zijn inmiddels 5 recreatiegroepen, 4 groepen voor kinderen vanaf 4 jaar en een groep vanaf 9 jaar. Het is een veelzijdige sierlijke sport waarin zowel gymnastiek- als dansvormen aan bod komen. In de les wordt een oefening aangeleerd op muziek met gebruik van materialen zoals hoepels, knots, bal en lint.

RDG Academy geeft jong talent de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot gymnastes in de top van Nederland. De selectieleden nemen deel aan zowel nationale als internationale wedstrijden en toernooien. In november en december jl. hebben de meisjes van de selectie podiumplaatsen weten te behalen op internationale toernooien in Gent, Brussel en Luxemburg.

Kinderen die interesse hebben om eens mee te doen, kunnen, als de sporthallen weer open zijn,aansluiten in één van de recreatiegroepen. Ben jij een talent, lenig of erg vaardig met materiaal, vraag gerust aan één van onze trainsters wat de mogelijkheden zijn.

In gymzaal Sparresholm in Hoofddorp is er les op maandagmiddag van 17:00 -18:00 uur en op donderdagmiddag van 16:30 -17:30 uur in sportzaal de Breedte. In Nieuw Vennep is er les op dinsdag van 17:30 -19:00 uur en op woensdag (v.a. 9 jaar) van 14:00 - 15:00 uur in Gymzaal Sandestein. En in sporthal de Bloemhof in Aalsmeer is er elke woensdag van 15:30-16:30 uur les.

Kijk voor meer informatie op www.rdgacademy.club

advertentie
advertentie