Kledingbeurs Kledingbank Teylingen 17 juli 2021

Sport Deel je nieuws

De Kledingbank Teylingen heeft tot doel om mensen die (tijdelijk) geen of onvoldoende financiële middelen hebben van kleding te voorzien. Dat doet zij inzamelen van kleding wat nog een goed tweede leven kan hebben.

Wanneer en Waar?
Zaterdag 17 juli 2021 van 11.00 - 14.00 uur houdt de Kledingbank weer een verkoopbeurs. Eenieder is welkom, het is niet nodig ingeschreven te staan. De kledingbank vindt u op de Parklaan 176d in Sassenheim. Dat is achter de Brandweerkazerne op de Oosthaven.

Waarom?
Na elk seizoen maakt de kledingbank de rekken klaar voor het volgende seizoen. De kleding wordt dan tegen zeer lage prijzen verkocht. De opbrengst er van gebuiken zij voor de aanschaf van ondergoed, sokken e.d. 

De Stichting is afhankelijk van giften. Een deel van de opbrengst vanm de verkoop wordt ook gebruikt voor de huisvestingskosten.

Wat is het doel de Kledingbank?
Om in aanmerking te komen voor drie jaar lang kleding is het noodzakelijk dat dit via maatschappelijke werk, huisartsen, voedselbanken, kerken etc gaat. Voor de kledingbank is zo’n doorverwijzing voldoende, zij doet zelf geen inkomenstoets. Op de webpagina www.kledingbankteyingen.nl  is het aanmeldingsformulier op te halen.

advertentie
advertentie