Rob van der Geest drie seizoenen hoofdsponsor De Kikkers

Sport

NIEUW-VENNEP Sport 2000 Rob van der Geest heeft zich vrijdag officieel als hoofdsponsor verbonden aan tennisclub De Kikkers. De sportwinkel met vestigingen in

Nieuw-Vennep, Roelofarendsveen en 's-Gravenzande gaat met de Vennepse club als hoofdsponsor een verbintenis voor drie seizoenen aan.

De jeugd heeft de toekomst, daar is Van der Geest (eigenaar Sport 2000) zich zeer van bewust: Vandaar ook dat de winkel tijdens de jeugdclubkampioenschappen in juni een clinic aanbiedt met niemand minder dan voormalig proftennisser Sjeng Schalken.

Sport 2000 Rob van der Geest is sinds 1929 gespecialiseerd in onder andere tennis. Van tenniskleding tot tassen en van de perfecte schoen tot het bespannen van rackets. De winkel in Nieuw-Vennep is te vinden op de eerste etage van winkelcentrum de Symfonie.

Namens Tennisclub de Kikkers had Ed Walkier het voorrecht om samen met Roy van der Geest (zoon van) de sponsorovereenkomst officieel te ondertekenen.

Walkier: "Wij zijn blij met het vertrouwen van Sport 2000 Rob van der Geest en erg gelukkig met de overeenkomst, waarbij de jeugd van de kers op de taart mag genieten." Van der Geest: "De vereniging heeft een groot aantal leden, met ruim voldoende vrijwilligers en staat bekend als sympathieke club. Samen gaan we voor de beste service."

Ook heeft het bedrijf een tenniswebshop, te vinden via: www.tennis-geest.nl.

advertentie