Glas wijn heffen op verbetering kankerbestrijding

Sport

Twee van de deelnemende Vennepers zijn Andre Schreurs en David Bokhorst. Ze willen zes keer de Franse berg Alpe d'Huez op fietsen, samen met hun teammaten van All 4 All.

In het team zitten zowel fietsers als lopers die in de familie- en kennissenkring geconfronteerd zijn met de gevolgen van kanker. Momenteel laten Schreurs en Bokhorst zich begeleiden door Arjan Kempes, die een gebalanceerd trainings- en voedingsschema voor hen opstelt om hun doel te bereiken.

Uiteraard is naast het sportieve doel, ook het doel om financieel bij te dragen en door onderzoek te bewerkstelligen dat kanker geen dodelijke

ziekte meer is. Daarom gaat team All 4 All flessen wijn verkopen, voor de feestdagen en natuurlijk voor andere momenten waarop geproost mag worden.

De wijn wordt normaal verkocht in een kaas- en wijnwinkel en is tegen gereduceerde inkoopprijs aan All 4 All aangeboden. De wijn is verkrijgbaar in droog wit (Sauvignon Blanc) en rood (Merlot).

De fles heeft een etiket met daarop een QR code met een link naar de website van All 4 All waar de blogs en verrichtingen van het team zijn te volgen. Een fles kost 7,50 euro en daarvan gaat 4 euro naar KWF Kankerbestrijding. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar agfschreurs@gmail.com.

advertentie