Eddy Teuben geflankeerd door beide voorzitters. Van links naar rechts Bart Sloep (voorzitter SV DIOS), Eddy Teuben (VVC-DIOS) en Rob de Kleijn (FC VVC).
Eddy Teuben geflankeerd door beide voorzitters. Van links naar rechts Bart Sloep (voorzitter SV DIOS), Eddy Teuben (VVC-DIOS) en Rob de Kleijn (FC VVC). Erwin Dedel

Eddy Teuben nieuwe Hoofdtrainer voor nieuwe VVC-DIOS

11 september 2022 om 17:04 Overig Deel je nieuws

Twee damesteams en twee MO20-teams zijn dit seizoen begonnen onder de vlag van VVC-DIOS. De samenwerkende verenigingen FC VVC en SV DIOS zijn er in geslaagd een zeer ervaren en bij beide clubs bekende Hoofdtrainer aan te stellen. Eddy Teuben heeft zijn sporen in het verleden namelijk al verdiend bij FC VVC, SV DIOS, VV Nieuw Vennep en SMS.

Dat Teuben ‘ervaren’ genoemd mag worden blijkt wel uit zijn CV. Naast genoemde clubs trainde Teuben ook bij SV Overbos, SV Abcoude, RKSV Roda ’23, RKVV NAS, Legmeervogels, Sporting Martinus en VV UNO, speelde hij zelf bij Pancratius en SV Abbenes en heeft hij jaren voor de KNVB als scheidsrechter wedstrijden gefloten.

En verzadigd is Teuben zeker niet. In tegendeel: hij straalt kinderlijke blijheid uit als het over zijn trainerschap van VVC-DIOS gaat. ‘Het is voor het eerst dat ik een Damesteam ga trainen. Ik geniet van de opkomst van het Damesvoetbal en draag daar heel graag een steentje aan bij. En bovendien is de samenwerking tussen FC VVC en SV DIOS natuurlijk heel bijzonder. We liggen onder een vergrootglas, iedereen is zo benieuwd hoe de samenwerking verloopt. En ook daar ga ik mij volledig inzetten voor een succesverhaal.’, aldus de enthousiaste Teuben.

Inmiddels is zijn team het seizoen goed begonnen door de eerste twee bekerwedstrijden te winnen van achtereenvolgens AMVJ (4-0) en een ander Haarlemmermeers samenwerkingsverband,    SCPB’22 (4-1).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie