Afbeelding
Lia Al

Boeren bandana’s zetten de toon op Dutch Valley festival

Overig Deel je nieuws

LTONoord afdelingen Kennemerland -Zaanstreek en Haarlemmermeer hebben de handen ineen geslagen om tijdens Dutch Valley in Spaarnwoude het positieve geluid vanuit de boeren te laten horen. Niet alleen veel goede muziek komt namelijk van Nederlandse bodem, maar ook veel agrarische producten. 

Dat deden ze door met collega boeren en boerinnen boerenzakdoeken uit te delen .De actie werd ontzettend positief ontvangen door de betrokken medewerkers en festivalgangers. Ze spraken hun volle steun uit voor de boeren. De zakdoeken waren niet aan te slepen. Ze werden gebruikt als bandana, verkoeling, armband, bescherming tegen de zon. 

‘Het was een top dag met veel positiviteit om aandacht te vragen voor het stikstofprobleem. Op social media werden er veelvuldig foto’s gedeeld. Prachtig om te zien. Precies zoals we van tevoren bedacht hadden, want het gaat elke burger aan’ geeft Marjolein Pepping, voorzitter LTONoord Kennemerland-Zaanstreek, aan.

‘We hebben kort van tevoren deze actie bedacht, maar je merkt op zo’n moment dat de waardering voor boeren groeit en de banden tussen boeren en burgers wordt versterkt. Ik ben blij dat we dit als afdelingen zijnde met elkaar hebben opgericht. Ik denk dat we terug kunnen kijken op een geslaagde actie’ geeft Peter Könst, voorzitter LTO Noord afdeling Haarlemmermeer, aan

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie