Rotary Haarlemmermeer Schiphol heel blij met evenement op 15 april

10 maart 2023 om 20:14 Lokaal Deel je nieuws

Rotary Club Haarlemmermeer Schiphol gaat een “fundraise-evenement” organiseren op 15 april 2023 in Fort Noxx aan de Hoofdweg 739 in Hoofddorp. Het doel van het evenement is om fondsen te werven voor initiatieven die de Haarlemmermeerse gemeenschap ten goede komen.

Het evenement belooft een onvergetelijke avond te worden met live entertainment, heerlijk eten en drinken, en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en te netwerken. Het hoogtepunt van de avond zal een veiling zijn met unieke en waardevolle items.

“We zijn zeer verheugd om dit fundraise-evenement te organiseren en onze gemeenschap te kunnen steunen met de opbrengst”, aldus Jan Ziel, voorzitter Rotary Club Haarlemmermeer Schiphol. “Onze lokale initiatieven zijn afhankelijk van de steun van onze gemeenschap en we zijn dankbaar voor elke bijdrage die we kunnen krijgen.”

De opbrengst van het evenement zal ten goede komen aan maar liefst 5 lokale initiatieven. De goede doelen hebben zich op 23 februari gepresenteerd in een “dragons den” aan de clubleden. Uit deze bijzonder leuke pitchavond zijn de volgende stichtingen geselecteerd: Stichting de vrolijke noot, Stichting KikiD, Stichting GIG, Veteranen Haarlemmermeer en Stichting Fonds Gehandicapten Sport. Meer informatie betreffende deze goede doelen vindt u op de webpagina van de club, https://rotaryhaarlemmermeerschiphol.nl 

Rotary Club Haarlemmermeer Schiphol heeft de afgelopen jaren al veel impact kunnen maken met haar inspanningen en hoopt deze trend voort te zetten met deze fundraise-avond.

Tickets voor het evenement zijn nu beschikbaar en kunnen worden gekocht via de website van Rotary Haarlemmermeer Schiphol. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het sponsoren van het evenement, kunnen contact opnemen via de website.

Voor meer informatie:

Matthijs Draijer: matthijs@skiptobot.com

Jan Ziel    : jan.ziel@kpnmail.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie