vlnr Mandy Kuijk, Vennie, Yvonne Duivenvoorden-Postma en Quinty
vlnr Mandy Kuijk, Vennie, Yvonne Duivenvoorden-Postma en Quinty Birgit Cramer van den Bogaart

Winnaars naam Vennie ontvangen hun prijs

Lokaal Deel je nieuws

Sinds kort loopt er regelmatig een enorm grote beer rond in Centrum Nieuw-Vennep, waar het ook regelmatig uitstapjes maakt naar de vele evenementen in de gezelligste dorpskern van Haarlemmermeer. De beer ging nog naamloos door het leven en via de Facebook en Instagram pagina van Centrum Nieuw-Vennep werd er een oproep gedaan om een naam te verzinnen. 

De beer was al dusdanig veel gespot, dat er ontzettend veel mensen aan de oproep gehoor hebben gegeven. Uiteindelijk werden er 2 namen gekozen, waarop gestemd kon worden. Met overweldigende meerderheid kozen de inwoners van Nieuw-Vennep voor Vennie, afgeleid van jaja..Nieuw-Vennep. 

Voor de winnaars van de namen waren er twee beren te winnen, beide gehuld in het t-shirt van centrum Nieuw-Vennep. De gelukkige winnares was Quinty, die door haar moeder werd opgegeven. De gezellige zes-jarige basisschool leerlinge van Het Palet kreeg haar beer van Vennie en kwam tot de conclusie dat ze even groot waren. Wij zijn benieuwd of we “Vennie-medium” nog terugzien langs het veld bij KIOS of aan de rand van badje 3. “Vennie-small” is gewonnen door Mandy Kuijk en haar zoon Sem, zij verzonnen de naam Bizzy en krijgt ook een gezellig nieuw thuis. 

We weten zeker dan we Vennie nog veel gaan zien en hopen dat het ook goed naar de naam gaat luisteren, want af en toe is Vennie een tikkeltje eigenwijs.

advertentie
advertentie