Woonzorgboerderij Woubrugge
Woonzorgboerderij Woubrugge Eveline Malherbe

ZOMERMARKT OP ONZE WOON-ZORGBOERDERIJ IN WOUBRUGGE - ZATERDAG 25 JUNI VAN 10 UUR - 16..

Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 25 juni 2022 van 10.00 uur – 16.00 uur organiseren wij een zomermarkt op onze woon-zorgboerderij in Woubrugge. Het goede doel van deze dag is om ons paard Aafke een training en een goed zadel te geven zodat zij onze bewoners met een beperking kan meenemen voor een mooie rit. We hebben diverse lokale bedrijven en boerderijen die ons sponsoren of producten doneren op deze dag om te verkopen of die wij mogen verkopen. Bezoekers uit de regio kunnen deelnemen aan activiteiten zoals schminken, schilderworkshop, stoelmassage enz. en natuurlijk de dieren bekijken en aaien. Natuurlijk is paard Afke er ook en verwelkomen onze bewoners de bezoekers op het terrein van hun (t)huis.

Lokale producten en activiteiten voor jong en oud!
We verkopen een gedoneerde voorraad nieuwe paardrijbroeken voor slechts 10 euro. Bezoekers kunnen diverse regionale producten kopen zoals zuivel, planten, plantenpotten, aardappelen, sieraden, keramische artikelen, kunst, woon- en interieur artikelen, etc. Jong en oud kan zich vermaken op ons mooie erf en zich laten schminken, een stoelmassage boeken, schilderen, of van het weidse uitzicht genieten onder het genot van een lekker stukje taart en een verse kop koffie of limonade, pannenkoeken, boterkoek, enz. Wij verloten ook een aantal verschillende prijzen van lokale winkels en horeca. Onze bewoner Dylan zorgt voor de muziek!

Samen buiten leven met een beperking:
Stichting Inversa is een kleinschalig (ouder)wooninitiatief met twee woon-zorgboerderijen in de landelijke omgeving van Nieuwkoop en Woubrugge. De bewoners met een verstandelijke beperking en autisme wonen en werken hier samen. Een professioneel team van begeleiders ondersteunt de bewoners bij een leef-structuur die bij hen past. Inversa werd in 2005 opgericht door een ouderinitiatief met als doel een rustige, ruime woonplek te creëren voor mensen met een beperking met professionele begeleiding. Een plek die hun veiligheid biedt en structuur geeft in het dagelijks leven en werken.

advertentie
advertentie