Tentdienst
Tentdienst RvK

Welkom op 19 juni aanstaande om 11.00 uur bij de Tentdienst van de gezamenlijke kerken in Nieuw Vennep tijdens de Feestweek

Lokaal Deel je nieuws

Of je nu op zondag regelmatig een kerkdienst bezoekt of helemaal geen kerk bezoekt: op zondag 19 juni om 11.00 uur is iedereen van harte welkom bij de oecumenische dienst in de feesttent op het ijsbaanterrein aan de Zuiderdreef. We zijn enorm blij dat dit na twee jaar weer mogelijk is. In deze dienst, georganiseerd door de Raad van Kerken Haarlemmermeer-Zuid in samenwerking met Oranjevereniging Beatrix, komen honderden mensen uit Nieuw-Vennep en omgeving in de feesttent samen om elkaar te ontmoeten en met elkaar te zingen, bidden en vieren.

Het thema van de dienst is “Omzien naar elkaar”. Pastores van verschillende kerken hebben deze dienst voorbereid en zullen ook een onderdeel van de dienst verzorgen. De muzikale begeleiding is in handen van de CrossPoint band, en het Mitswa koor uit Nieuw-Vennep o.l.v Charlotte Holthuijsen zal een aantal liederen zingen. Natuurlijk is er samenzang en vanzelfsprekend is er ook een kindermoment. De collecte tijdens de dienst is voor de onkosten van de tentdienst en voor “De Vakantietas” (voor kinderen die in armoede leven en opgroeien). Dus neem ook contant geld mee!

De “deuren” van de tent op het ijsbaanterrein gaan op zondag 19 juni om 10.30 uur open en om 11.00 uur begint de dienst. Na afloop kunnen de bezoekers nog gezellig met elkaar napraten onder het genot van een lekkere kop koffie/thee of limonade met een heerlijke koek. Deze wordt aangeboden door Oranjevereniging Beatrix en feestweek Nieuw-Vennep.

Wees welkom en schroom niet: in de tent is plek voor iedereen en het is goed elkaar daar te ontmoeten en ook zo samen kunnen we “OMZIEN NAAR ELKAAR” .

advertentie
advertentie