Trumpets of the Lord, tijdens kerstconcert in de Meerse
Trumpets of the Lord, tijdens kerstconcert in de Meerse eigen foto

Trumpets op het Harmonieplein

Lokaal Deel je nieuws

Op woensdagavond, 15 juni, zullen - vanaf acht uur - weer vrolijke klanken te horen zijn op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Dan zorgt het bekende koor Trumpets of the Lord, onder leiding van Rob van Dijk, voor wat muzikale ontspanning na een lange muziek-loze periode van twee jaar die beheerst werd door corona.

De Trumpets zullen de avond openen, hoe kan het ook anders, met het lied ‘With the sound of trumpets’, maar ook kan genoten worden van het indringende ‘Gabriella’s song’ uit de film ‘As it is in Heaven’, waarin een vrouw zich eindelijk weet te ontworstelen aan het verstikkende keurslijf waarin haar dominante man haar jarenlang heeft gedwongen.

‘Love changes everything’ is in deze spannende tijden misschien wel een treffende hint richting Oekraïne en haar Russische agressor, naast ‘You’ll never walk alone’. Frida Boccara werd bekend met het prachtige ‘Cent mille chansons’, dat ook op 15 juni weer zal klinken, net als het overbekende ‘Stay with me till the morning’, waarmee Rob van Dijk Vicki Brown lang geleden mocht begeleiden toen zij optrad samen met de Trumpets.

Uiteraard zullen ook gospels niet ontbreken op het repertoire; zeker niet als je weet dat diezelfde Rob van Dijk degene was die de gospelmuziek ooit in Nederland introduceerde.

Kortom: een afwisselend uur om er even lekker bij te gaan zitten! Neemt u zelf een (vouw)stoel en een drankje mee?

advertentie
advertentie