Arnold en Meriam van der Klauwmet de Jolanda Langeveld, de wethouder Sport gemeente Lisse e
Arnold en Meriam van der Klauwmet de Jolanda Langeveld, de wethouder Sport gemeente Lisse e Piet Tates

Waarderingsspeld voor Arnold van der Klauw

Lokaal Deel je nieuws

Arnold van der Klauw heeft zich al meer dan 25 jaar inzet voor Walking Wheels, stichting rolstoeldansen. Tijdens de slotavond op de leslocatie in Hoofddorp ontvangt de stichting bijzonder bezoek.
 

Oprichting stichting

Arnold van der Klauw was medeoprichter van de stichting in 1996. Van 1996 tot en met 2021 was hij lid van het bestuur waarvan van 1996 tot 2011 in de functie van voorzitter. Hij heeft met veel enthousiasme en betrokkenheid zijn inzet getoond. Het bevorderen van rolstoeldansen in al zijn mogelijkheden voor rolstoelgebruikers staat bij hem voorop. Eind 2021 heeft Arnold van der Klauw op eigen verzoek zijn bestuurstaken neergelegd.
 

Inzet door de heer Van der Klauw

Naast zijn werkzaamheden voor Walking Wheels organiseert Arnold van der Klauw, samen met zijn echtgenote Meriam, al 25 jaar de jaarlijkse collecte voor het Fonds Gehandicaptensport (en zijn voorganger de Ango)  in Lisse, Lisserbroek, Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

In Lisse heeft Arnold het G-voetbal opgericht. Ook heeft hij begin jaren 90 aan de wieg gestaan van én zich jaren ingezet voor het Platform Gehandicapten Lisse. Dit platform heeft gedurende een aantal jaren de belangen behartigd van gehandicapten in de gemeente.

Wij zijn dan ook trots dat de gemeente Lisse (waar Arnold woont) heeft gemeend dat Arnold kan worden aangemerkt als een geboren vrijwilliger aan wie terecht de waarderingsspeld van de gemeente Lisse wordt toegekend. De Waarderignsspeld mag Arnold ontvangen van Jolanda Langeveld, wethouder Sport van de gemeente Lisse.

De speld is op de rever geplaatst
advertentie
advertentie