meeting
meeting DeCVB

Gezellige bijeenkomst computerclub DeCVB

Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 4 juni 2022 is de laatste bijeenkomst voor het zomerseizoen van Computer Vereniging DeCVB. In september starten we weer af met een gezellig nieuw seizoen.

Doelstelling is om elkaar te helpen met de computer. Heeft u moeite met het omgaan van een daarmee of af en toe assistentie nodig om verder te komen, dan biedt Computer Vereniging DeCVB hulp bij het oplossen van computerproblemen, tablet, ipad of smartphone.

Onze vereniging bestaat in 2026 veertig jaar in de Haarlemmermeer en Bollenstreek en is met name gespecialiseerd in het geven van onderhoud, ondersteuning en/of reparaties. Na 25 jaar in Het Trefpunt te hebben gezeten zit het eerste seizoen erop in onze nieuw locatie bij Het ontmoetingscentrum aan de Ellemanstraat in Nieuw-Vennep.

Elke eerste zaterdag van de maand hebben we van 10 tot 14.00 uur een gezellige bijeenkomst Integriteit, vertrouwen naar elkaar maar zeker ook gezelligheid staan hoog in het vaandel. Elkaar helpen en een praatje maken hoort daar ook bij. Een aantal specialisten lopen er rond om u te helpen en de veiligheid op uw computer te waarborgen, zodat een ander niet met uw gegevens aan de haal gaat of als de computer ermee stopt dan wel verouderde software heeft. Veel doen we al bij onze leden op de meeting, maar ook vanuit huis waarbij “op afstand” de computer kan worden overgenomen om te zien wat er aan de hand is en gelijk een reparatie doen als het mogelijk is. Dit is wel allemaal vertrouwd en uiteraard met uw instemming. Indien u nieuwe apparatuur wenst of zich oriënteert kan op ook afspraak een bezoek aan huis worden gebracht om in alle rust te bekijken welke mogelijkheden of apparaten voor u het beste zijn om digitaal mee te komen.   

Om de kosten zo laag mogelijk te houden is het lidmaatschap maar € 24 per jaar (met machtiging slechts € 22,50). Hiervoor krijgt u ons maandelijkse blad en meer voor terug . Wilt u meer weten, kom dan gerust langs of neem dan vrijblijvend eens een kijkje op www.decvb.nl en/of neem contact op met een van de bestuursleden.  

advertentie
advertentie