Rick Peters en marci de Groot
Rick Peters en marci de Groot Birgit Cramer van den Bogaart

Adamas verrast met skyline Haarlemmermeer

Lokaal Deel je nieuws

Als echt Haarlemmermeers inloophuis kan en mag de skyline van Haarlemmermeer eigenlijk niet ontbreken in de woonkamer van het Adamas Inloophuis. Rick Peters van NEDFAB, die de skyline ontwikkelde en ook in Nieuw-Vennep produceert voegde de daad bij het woord en verraste Marcia de Groot met een prachtig expemplaar. 

Terwijl de hoveniers druk aan het werk waren om de voortuin aan de Eugenie de Previnaireweg een ware metamorfose te laten ondergaan werden alle Haarlemmermeerse iconen op de skyline uitgelegd. 

Bij toeval (bestaat dat eigenlijk?) komt de interior designer van Adamas deze week en gaat op zoek naar een mooi plekje, zodat iedereen kan genieten van een Haarlemmermeers uitzicht van hout.

Je kunt bij Adamas terecht voor een kop koffie en een luisterend oor. Daarnaast bieden zij tal van activiteiten, informatie, lotgenootgesprekken en kunnen ze verbinding leggen met professionele hulp. Door de persoonlijke ondersteuning die Adamas biedt kom je tot rust en leer je omgaan met de gevolgen van kanker. Samen werken aan kwaliteit van leven en deze behouden of opnieuw op te bouwen. 
 

advertentie