Afbeelding
The Hair and Beauty Studio

Voordelen van haar- en beautysalon in één: the Hair and Beauty Studio

Beauty & Lifestyle

HOOFDDORP In het sfeervolle en luxe sportcomplex Health City in Hoofddorp is The Hair and Beauty Studio gevestigd. Micky Zweedijk runt hier al zeven jaar een kleine maar professionele kapsalon en sinds acht maanden ook een beautysalon. Mensen mooier maken, dat is haar passie. Of het nu om haarverzorging gaat of om huidverbetering.

Met The Hair and Beauty Studio is een droom van Micky in vervulling gegaan. “Ik vind allebei de vakgebieden even leuk en uitdagend en wilde ze graag combineren. Het is geweldig dat ik nu de kans heb om dat op deze fijne locatie te kunnen doen. Ik heb in dit luxe sportcomplex al jaren een salon voor haarverzorging en sinds oktober vorig jaar ook een voor huidverbetering. De afwisseling is super leuk en voor klanten is het ideaal dat ze hier alles onder één dak vinden.”

Dit artikel is een samenwerking met Beautyweb. De komende tijd zult u meer van deze artikelen lezen op deze website.

GEZELLIG Health City is een groot sportcomplex midden in een nieuwbouwwijk van Hoofddorp. Naast sportfaciliteiten zijn hier ook een sauna, een fysiotherapeut, een mondhygiënist en een kidsclub gevestigd en er is een mooi restaurant voor lunch en diner. Mensen komen hier niet alleen om te sporten, maar ook voor de gezelligheid. In de centrale hal staan lange koffietafels waar mensen met elkaar afspreken of na afloop van een sportsessie nog even blijven hangen. Micky kent de vaste bezoekers van het sportcomplex bijna allemaal persoonlijk. “Veel mensen komen even een praatje met me maken. Ik werk alleen, maar met zoveel vaste gasten en professionals die hier ook werken, voelt het alsof ik heel veel collega’s heb. Ik heb een vaste klantengroep die al jaren bij mij in de kapsalon komt en een aantal van hen komt nu ook voor huidbehandelingen. Het vertrouwen is er al, dat scheelt natuurlijk. Daarnaast merk ik dat ik een nieuwe klantengroep erbij krijg die echt komt voor de huidverbeterende behandelingen.”


The Hair and Beauty Studio

TOTAALPAKKET The Hair and Beauty Studio valt op door de professionele en hippe uitstraling. De twee salons zijn modern en licht ingericht, met hier en daar zwarte accenten. Zowel mannen als vrouwen komen er, jong en oud. “Ik heb niet een bepaalde doelgroep, maar juist een heel gevarieerde. Iedereen is hier welkom. Naast haar- en huidverzorging en huidverbetering doe ik ook permanente make-up, wimper- en wenkbrauw styling, manicure en pedicure. Ik bied echt een totaalpakket.”


The Hair and Beauty Studio

BEHANDELING OP MAAT Persoonlijke aandacht staat bij Micky centraal. Iedere klant krijgt een behandeling op maat. In de beautysalon werkt Micky met de huidverzorgingsproducten van Décaar . Ze heeft bewust voor dit merk gekozen vanwege de vele mogelijkheden en de bekende algenpeeling. “Ik zocht een merk waarmee je echt huidverbeterend kunt werken. Ik sta voor kwaliteit en resultaat, daar komen mijn klanten voor.”

ALLES ONDER ÉÉN DAK Voor klanten is het super makkelijk dat Micky zowel een kapsalon als een beautysalon heeft. “Doordat ik alles onder één dak aanbied, zie je dat mensen combinaties gaan boeken. Dus een knip- en/of verfbeurt gevolgd door een gezichtsbehandeling of een manicure en pedicure. Ze zijn er dan toch! Ook zie je dat mensen er echt een dagje uit van maken: eerst lekker naar de sauna van Health City en vervolgens naar mij voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Ik doe ook veel bruidjes. Die kunnen hier voor alles terecht omdat ik ook bruidskapsels en visagie doe. Ik kan een complete look maken en iemand van top tot teen verzorgen.”

Kijk voor meer informatie op www.thehairandbeautystudio.nl.

Tekst: Saskia Petit

Wat is Beautyweb?
‘Beauty’ is natuurlijk een zeer breed begrip, reden waarom BeautyWeb is onderverdeeld in een zevental hoofdgroepen: Nagels, Make-up, Huid, Voeten, Haar, Gezondheid en Voeding. Binnen elke hoofdgroep komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde waar de belangstellende bezoeker onmiddellijk zijn of haar voordeel mee kan doen. Dit gaat van behandelmethoden en nieuwe producten via praktische tips en adviezen naar opvallende nieuwtjes uit binnen- en buitenland, een agenda van beurzen en evenementen op beautygebied en een forum, waar men met alle vragen en problemen op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging terecht kan.

Wie belangstelling heeft voor alles wat te maken heeft met uiterlijke verzorging vindt een schat aan direct bruikbare informatie op de site www.beautyweb.nl.

Afbeelding
advertentie