Afbeelding
Pexels

Lak tegen corona

Beauty & Lifestyle

HAARLEMMERMEER #laktegencorona is een campagne om kleur en vrolijkheid in huis te brengen én tegelijkertijd geld in te zamelen voor het Corona Research Fonds Amsterdam UMC. Initiatiefnemer Beauty Service doneert 50%, van de verkoop van CND Vinylux nagellak via de speciaal gemaakte website aan het Corona Research Fonds: www.laktegencorona.nl.

Dit artikel is een samenwerking met Beautyweb. De komende tijd zult u meer van deze artikelen lezen op deze website.

Voor het Corona Research Fonds In de periode tot 1 juni wordt van elk CND product dat verkocht wordt via de speciale website, de helft aan het Corona Research Fonds gedoneerd ten behoeve van hun onderzoek naar COVID-19. Het doel van deze campagne is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor COVID-19-onderzoek. Door CND Vinylux nagellak aan te schaffen op www.laktegencorona.nl, kan iedereen bijdragen. Al aan het lakken? Deel je foto’s of filmpjes hiervan op sociale media met de hashtag #laktegencorona voor een beetje positiviteit en kleur in de wereld. Ook draag je bij aan het onderzoek naar COVID-19.

Nailart Laktegencorona Door het CND Benelux team is een speciale nailart ontwikkeld waarbij met een simpele techniek een C op de nagel gemaakt kan worden. Door de speciale nailart laat je zien dat je het Corona Research fonds steunt. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe je dat doet.

Wil je meer nagellak tips? Kijk dan op Beautyweb >> Nailart.

Corona Research Fonds In deze uitzonderlijke situatie hebben de fondsenwervende stichtingen van Amsterdam UMC, te weten het VUmc Fonds en de AMC Foundation, het ‘Corona Research Fonds Amsterdam UMC’ in het leven geroepen. Met steun van de Universiteit van Amsterdam,Vrije Universiteit, Amsterdams Universiteitsfonds en VUvereniging slaat de Amsterdamse academische wereld de handen ineen in de strijd tegen het coronavirus en werken ze voor het snelste en beste resultaat van de onderzoeken nauw samen met alle betrokken artsen en wetenschappers uit Nederland en andere landen.

Geen tijd te verliezen Juist nu is het zaak geen tijd te verliezen aan subsidieaanvragen en lange procedures. Daarom is binnen Amsterdam UMC een versnelde procedure ingericht, zodat de voorstellen direct kunnen worden beoordeeld op zaken als kwaliteit, haalbaarheid en uitvoerbaarheid. Onderzoekers moeten zo snel mogelijk aan de slag in de strijd tegen het coronavirus. Dankzij dit ‘noodfonds’ kan noodzakelijk onderzoek sneller starten. "Dit is een uitzonderlijke situatie die uitzonderlijke maatregelen vereist. Wetenschappers moeten erin slagen om meer inzicht te krijgen in het virus, maar helaas kunnen ze dit niet alleen en hebben ze hulp nodig. We zijn ontzettend enthousiast over het initiatief #Laktegencorona om bewustzijn en financiering te genereren. Zo kunnen we verschillende onderzoeken voortzetten en het corona virus onder controle krijgen.” aldus Pelagia de Wild van het Corona Research Fonds tegen Beautyweb.

Wat is Beautyweb?
‘Beauty’ is natuurlijk een zeer breed begrip, reden waarom BeautyWeb is onderverdeeld in een zevental hoofdgroepen: Nagels, Make-up, Huid, Voeten, Haar, Gezondheid en Voeding. Binnen elke hoofdgroep komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde waar de belangstellende bezoeker onmiddellijk zijn of haar voordeel mee kan doen. Dit gaat van behandelmethoden en nieuwe producten via praktische tips en adviezen naar opvallende nieuwtjes uit binnen- en buitenland, een agenda van beurzen en evenementen op beautygebied en een forum, waar men met alle vragen en problemen op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging terecht kan.

Wie belangstelling heeft voor alles wat te maken heeft met uiterlijke verzorging vindt een schat aan direct bruikbare informatie op de site www.beautyweb.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie