De klant krijgt een compleet interieuradvies met materialen en indeling.
De klant krijgt een compleet interieuradvies met materialen en indeling. Naomi Heidinga

Interieuradvies van Offringa

4 oktober 2023 om 14:00 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Is jouw huis toe aan een make-over? Dan zit je goed bij Offringa Wonen en Slapen. Bij deze woonwinkel in Nieuw-Vennep vind je alles voor het stofferen van je woning: vloeren, raambekleding, behang en verf. Ook kun je kiezen uit een assortiment aan boxsprings. Wil je jouw woning een make-over geven, maar weet je niet waar te beginnen? De interieurspecialisten Adinda Verhoeff en Arjanta Kwakernaak maken een advies op maat en kunnen je volledig ontzorgen.

VERTROUWD

Offringa Wonen en Slapen is al 120 jaar een vertrouwd adres in Nieuw-Vennep. Met Frank Offringa staat de vierde generatie aan het roer. “Frank doet het inmeten en installeren. Daarnaast huren we een aantal vaste krachten in. We zijn een klein en hecht team. We weten van elkaar wat we doen. Klanten weten wat ze aan ons hebben: we bieden vertrouwde kwaliteit. Als er een keer iets is, ook al is het jaren na de aankoop en installatie, dan komen we het oplossen.”

INTERIEURADVIES

Sinds Arjanta en Adinda deel uit maken van het team, geeft Offringa ook interieuradvies. “Daarbij ontzorgen we de klant volledig. We nemen alles uit handen, ook de uitvoering,” vertelt Adinda. Het advies begint met een gesprek bij de mensen thuis, de Design Date. 

“Dat geeft ons al veel informatie, bijvoorbeeld over hoe de ruimte wordt gebruikt. Tijdens het bezoek stellen we veel vragen, niet alleen over smaak, maar ook over iemands hobby’s of favoriete reizen. We proberen een zo compleet mogelijk beeld van iemand te krijgen, zodat we een ruimte kunnen ontwerpen die bij diegene past.”

MOODBOARD

Na het gesprek begint het echte werk. “We werken uit welke kleuren we willen gebruiken en welke vloer, behang en raambekleding daarbij past. Op verzoek maken we een moodboard, dat we voorleggen aan de klant. Indien gewenst maken we een 2D of 3D indeling van de ruimte. Voor de presentatie van het advies nodigen we mensen uit in de winkel. Daar kunnen ze alle kleuren en materialen bij elkaar zien. Mocht er iets moeten worden aangepast, dan hebben we alle opties bij de hand.” 

Bij Offringa Wonen en Slapen kan men tevens kiezen uit een kleine selectie meubels. Ook voor een kwalitatief goede boxspring kun je er terecht. “Met een keuze uit diverse boxsprings, matrassen en toppers kan een bed worden samengesteld passend bij de wens van onze klant.”

TIJDLOOS

Offringa werkt met de interieurcollecties van Home Made By. “Tweemaal per jaar maken zij ‘homestories’, voorbeelden voor het inrichten van je huis volgens een bepaalde sfeer. Daar laten wij ons door inspireren. Inspiratie doen we echter ook op door het bezoeken van beurzen,” aldus Adinda. 

“In het interieur is het tegenwoordig net als in de mode,” aldus Arjanta. “Alles kan. In onze adviezen kijken we echter niet alleen naar trends. Onze visie is: als een interieur bij een klant past, is het tijdloos. Dat maakt een interieur duurzaam. Eventueel aangevuld met trendy accessoires, die je wel kunt wisselen.”

Venneperweg 459
2153 AD Nieuw-Vennep
0252 67 33 61
info@offringawonenenslapen.nl
offringawonenenslapen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie