Afbeelding
Aangeleverd

Informatieavonden over ‘Persoonlijke Service Dunweg’

13 september 2023 om 11:27 Zakelijk

HOOFDDORP Het overlijden van een dierbare is een enorm impactvolle gebeurtenis. Op dat moment is er behoefte aan overzicht en informatie om zaken goed te kunnen regelen. Maar ook tijdens leven zijn er gebeurtenissen waarbij het handig is als gegevens opgeslagen zijn. 

Dunweg heeft hiervoor een digitale kluis ontwikkeld: Persoonlijke Service Dunweg. Hierin kunnen alle belangrijke documenten worden opgeborgen. Denk aan bankpasjes, paspoorten en contracten. Het is een ‘digitale schoenendoos’ waar alle relevante persoonlijke informatie veilig en zorgvuldig kan worden geüpload en die altijd bereikbaar is.

Op dinsdagavond 3 oktober houdt Dunweg een informatieavond. Daar wordt dieper ingegaan op de blokkeerservice, sleutelretourservice, opsporing van bagage, noodgeld, herinneringsservice en belangrijke zaken rondom een uitvaart.

Tijdens deze avond zet onder meer Alexander van der Pijl (directeur Dunweg) de diverse mogelijkheden en voordelen van Persoonlijke Service Dunweg uiteen. De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur bij Dunweg Uitvaartzorg, Achterweg 40 te Hoofddorp.

Niemand hoopt het mee te maken: verlies of diefstal van belangrijke bankpassen, paspoort of mobiele telefoon. Of het niet kunnen vinden van belangrijke documenten, zoals een testament of wilsbeschikking. 

HANDIG EN GOED GEREGELD

De Persoonlijke Service Dunweg bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder de belangrijkste kenmerken van de dienst op een rij:

- Met Persoonlijke Service Dunweg blokkeert men één telefoontje alle geregistreerde financiële kaarten en SIM-kaarten van mobiele telefoons.
- Alle financiële kaarten en geld op reis kwijtgeraakt? Persoonlijke Service Dunweg kan dan een voorschot verstrekken zodat de reis kan worden voortgezet.
- Gebruik maken van de sleutelretourservice en bagage-opspoorservice.
- Registratie met vervaldatum. Met de herinneringsservice stuurt Persoonlijke service Dunweg tijdig een herinnering zodat het identiteitsbewijs op tijd kan worden vernieuwd.
- Alle gezinsleden kunnen gebruik maken van de voordelen van Persoonlijke service Dunweg.
- Het benoemen van een gemachtigde die toegang krijgt tot de gegevens, als dat gewenst is.

Met één telefoontje krijgt de klant direct hulp, of die nu gewoon in Nederland bent of op reis in het buitenland. Niet alleen worden de passen en mobiele telefoon bij vermissing geblokeerd, ook brengen Persoonlijke Service Dunweg middels een unieke code verloren eigendommen terug.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie