Henk Jan Biemond:
Henk Jan Biemond: "Therapie volstrekt veilige methode voor jong en oud." Rene van der Hulst

Biemond Manuele Therapie E.S.

12 mei 2023 om 09:46 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Manuele Therapie E.S. is een manuele geneeswijze voor een breed scala aan klachten aan het bewegingsapparaat. De letters E.S. staan voor ‘Egg Shell’. Dit houdt in dat de gebruikte technieken zo zacht zijn, dat een ei niet zou breken. 

Centraal in deze vorm van manuele therapie staat het verbeteren van de gewrichtsfuncties in het gehele lichaam. Doordat één of meerdere gewrichten onvoldoende goed bewegen, ontstaan er compensaties in andere gebieden in het lijf. Hierdoor kunnen klachten ontstaan. Door verstoringen in de bewegingsfunctie van de gewrichten te verhelpen, zullen de ontstane compensaties verdwijnen en is het lijf in staat om te herstellen.

Indien u pijnklachten ervaart aan bijvoorbeeld nek, rug of schouder, al dan niet in combinatie met een beperkte functie, kijk dan voor meer informatie op de website: www.biemondmanueletherapie.nl of maak direct een afspraak.

Biemond Manuele Therapie E.S. is de enige gecertificeerde praktijk in Haarlemmermeer waar u terecht kunt voor deze therapie.

Henk Jan Biemond,
Manueel Therapeut E.S.
Etta Palmstraat 272
2135 LM Hoofddorp
Tel: 06-48619177

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie